Evenementen.

FLASH…..FLASH….FLASH…

Het benefiet werd door Covid-19 op 14 Maart uitgesteld naar 19 September 2020.

NOTA op 16 September 2020.

Met spijt in ons hart dienen we te melden dat wederom het benefiet niet kan doorgaan op 19 september 2020 komende wegens overmacht COvid-19 maatregelen.

Het was voor de feestzaal niet mogelijk dit te laten doorgaan wegens het groot aantal ingeschrevenen , de hangende maatregelen konden het technisch voor hen niet mogelijk maken.

Maar GOED NIEUWS.

Het BENEFIET werd verzet naar 20 Maart 2021.

Een nieuwe affiche zal gemaakt worden in de maand Oktober 2020 afwachtende naar de maatregelen van de Nationale Veiligheidsraad.

Vanaf dan kan men opnieuw inschrijven voor de plaatsen die vrijgekomen zijn door REFUND- aanvraag.

Ongeacht we dan nog steeds COVID- Proof mogen dansen of niet, zullen de artiesten het beste van zichzelf geven en maken we er dan een onvergetelijke avond van.

Er wordt ook een mooie gepersonaliseerde attentie voorzien voor de vele ingeschreven die in ons blijven geloven en mee blijven uitkijken naar de nieuwe data.

De ingeschrevenen zullen een Voucher ontvangen voor het benefiet van 20 Maart 2020, de mensen die een Refund vragen zullen definitief uitgeschreven worden en terugbetaald worden op hun derdenrekening.

Daarvoor zullen ze een document ontvangen per email om deze ingevuld aan ons terug te bezorgen zodoende we De Voucher kunnen opmaken of de REFUND kunnen in orde brengen.

Wanneer er een REFUND gevraagd wordt van een inschrijving betaald voor meerdere personen, vragen we dat deze mensen ook het document invullen ,daar wij niet aansprakelijk kunnen en willen gesteld worden wanneer derden door hun vertrouwde personen geen terugbetaling zouden ontvangen.

REFUND wordt enkel met het ingevuld document en de gevraagde gegevens in orde gemaakt om voor beide partijen ons in regel te kunnen stellen en er zonder onenigheden nadien een correcte afhandeling voor beiden en andere derden kan gebeuren.

REFUND aanvragen voor het uitgestelde benefiet wordt als uitschrijving gezien en zullen zich bij de nieuwe her inschrijvingen niet meer kunnen inschrijven, de REFUND plaatsen worden aangeboden aan de mensen die er graag nog wilden bij zijn en niet meer konden inschrijven.

Het uitgestelde benefiet brengt voor ons terug veel administratief en organisatorisch werk met zich mee, we hopen dan ook op jullie begrip om ons de nodige tijd te geven dit allemaal op een correcte wijze te verwerken en niet het mes op de keel te worden gezet en ons met het nodige en gebruikelijke respect te behandelen verbaal.

Na ons administratief werk gaan we met volle moed en plezier op naar 20 Maart 2020, we hopen dat tegen dan we al eens de beentjes mogen strekken en zoniet wordt het de Jeruselema stoelendans, Anyway Anyhow, het wordt een top avond.

Het concept blijft hetzelfde en de menu zal ook weer “Sex on a Plate zijn.

De tombolaprijs bij inschrijving van de Limousine rit blijft nog steeds geldig en konden jullie reeds bewonderen in het programma “Vanity Plates” De Familie Van Luchène van Resto” Route 46 Te Oudenaarde/Welden”, De limousine rit omvat het worden opgehaald bij jullie thuis, dit voor 8 personen en worden jullie naar het prachtige American Resto gebracht voor een diner en alsook terug thuis afgezet.

Een unieke ervaring, wie weet staat de Limousine 20 Maart 2020 voor de deur van de Feestzaal om ze te bewonderen? Komen jullie ook ?

Neem even een kijkje naar de prachtige limo…

https://www.facebook.com/frederic.devos.127

Tot gauw met de nieuwe affiche

Mvg,

Bitna vzw

BENEFIET


Dit gaat door op zaterdag 14 maart 2019 in restaurant Walrave
Nieuwpoortsesteenweg 634
8400 Oostende
Aanvang 19u
Inkom 75€ p/p

Inkom is alleen mogelijk met vooraf aangekochte kaarten. Deze zijn te verkrijgen bij het bestuur.
Isa : 0471/05.25.93
Katia : 0495/94.92.47
bitnavzw@gmail.com

Wij bieden u een leuke avond met lekker eten, live optredens en discobar aan.

Bitna’s diner

  • Aperitief met wachtbordje
  • Voorgerecht
  • Hoofdgerecht
  • Dessert
  • Koffie

Dranken All-in tijdens de maaltijd

Live optredens van Benny Blue – en als hoofdact JAN WUYTENS
Discobar

Het bestuur van vzw BITNA hoopt u allen te mogen verwelkomen voor een avond vol ambiance

Wil u ons extra steunen, dan kan u reclame plaatsen in ons programmaboekje.
Wil u meer info hieromtrent, dan kan u ons bereiken via ons contactformulier of via mail : bitnavzw@gmail.com

Locatie Jasmijnlaan 7 8420 De Haan België Telefoon +32 471/05.25.93 E-mailadres bitnavzw@gmail.com Openingstijden Maandag Gesloten Dinsdag 9 u - 16 u Woensdag 9 u - 16 u Donderdag 9 u - 16 u Vrijdag 9 u - 16 u Zaterdag 10 u - 13 u Zondag Gesloten
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close